Печат

Здравейте!

 

Аз съм Елена, една обикновена жена, която иска да Ви поздрави с Възкресение Христово и да Ви пожелае светлина в душите. В живота си винаги съм давала правото на другите да вървят напред, а аз съм ги подкрепяла в полета им. Не съм от приказливите и се чувствам добре в сянката. Обичам всичко и всички и непрекъснато се уча от това, което ме заобикаля. Мина доста време докато осъзная, че ние хората се обединяваме много лесно когато говорим срещу някого или нещо, а сме далечни в добруването си. В живота си съм срещала много добри хора, които правят добрини и се грижат с любов за другите, но обикновено тези хора са силни, волеви и искат да се справят с всичко сами. И те се справят чудесно с кръга, който ги обкръжава, но когато нуждаещите се станат много и не можем поотделно да помогнем на хората, които обичаме и уважаваме не трябва ли да се обединим?

Така реших да подам ръка на тези хора, които имат потребност да правят ДОБРИНИ – като в замяна не очакват … нищо. И основах духовен център “Слънце” в моя дом, в гр. Варна, в основата, на който залегна принципа на Левски – всеки участва според силите, способностите и възможностите си. Този принцип го прилагам във всички посоки. Приятелите ми, които се увеличават с всеки изминал ден се включват в дейността на центъра в областта, в която се чувстват най-уютно и удобно. Така моя приятелка предложи да издава в-к “Слънце”, а други мои приятели изготвят рубриките в него, мой приятел издава плакатите и листовките за проявите, скоро ще стартира и Интернет страницата ни. На базата на този принцип организирах засаждането на дървета, храсти и цветя в едно варненско училище и така го поздравихме за 125 годишния му юбилей, разнесохме посадъчен материал на други варненски училища, а за “Цветница” приготвихме обяд за сто човека. Така добрините ни вече стоплят сърцата на все повече хора защото: Заедно можем да постигнем всичко!

А аз с много любов Ви, казвам: Отворете очи и елате с нас да правим ДОБРИНИ!

… И така заедно ще се обичаме, ще се грижим един за друг, за да може животът ни да бъде щастлив сега – ДНЕС, защото ние сме живи днес и трябва да се опитаме да заживеем по-добре ДНЕС, а не утре, когато няма да можем или няма да сме живи…

Ние живеем в този прекрасен свят, на тази красива планета Земя и ДНЕС е нашето време, утре може да е късно. Искам да се радваме на живота сега. Искам сега да са щастливи хората около мен, искам лицата на всички деца да са огреяни от светлина, а детството им да е пълнокръвно с живота, който им осигуряваме ние, възрастните, с много любов. Защото всеки от нас е значим в това велико творение живот. Ние сме различни, но в това е очарованието на този свят. Погледнете в природата и вижте, какво разнообразие блика от растителния и животинския свят, но те не си пречат помежду си, а съжителстват в прекрасна хармония. Нека пренесем тази хармония в нашия човешки живот, в нашите отношения и да станем щастливи СЕГА!

 

Духовен център “Слънце”

 

Saturday the 17th. ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!