Печат

ПРИЗИВ

Да си припомним една позабравена инициатива -

чудесните дни от лятото на 1979 година,

когато се проведе първата

Международна детска асамблея

„ЗНАМЕ НА МИРА”

 

Здравейте, скъпи приятели и съмишленици!!!

Казвам се Павлина Атанасова (тогава Георгиева, а сега Иванова). Родена съм през 1970 г. в град Варна и бях едва на 9 години, когато взех участие в това уникално събитие – Асамблеята. Пиша стихове от 6-годишна възраст и заедно с още 34 талантливи деца представлявах област Варна. Не си спомням много имена оттогава, но съм съхранила в специално кътче в сърцето си скъпи спомени, наситени с изключително силни емоции и преживявания.

Много ми се иска да се срещна с ВАС, които бяхте заедно с мен в София тогава. Ако това мое искрено послание стигне до вас, надявам се да се отзовете!!!

Може би сте свързали живота си с изкуството, което ви е отвело на Асамблеята! А може би просто проявявате афинитет към духовното и служите със сърцето си на благородната идея! Все едно, ще ми бъде изключително приятно да се видим след толкова години, за да обединим усилията си за нещо добро!

Ако вие не сте участник/чка в Асамблеята, но познавате някого - приятел, роднина, близък или далечен – моля, предайте му това послание. Нека то стигне до повече хора, подобно на гълъбчетата от емблемата.

А ето и моите лични:

Мобилен телефон: 089 4343176;

Домашен телефон: 052 647809;

Служебен телефон и факс: 051536 275;

Електронна поща /E-mail/: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

Skype: lina_70; ICQ: 477-909-531

 

Saturday the 17th. ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!